Szállítás és garancia


A bűvésztrükkök az olyan speciális termékek közé sorolhatóak, amelyeknél nem érvényes a pénz visszafizetési garancia, mivel megvásárlásukkal a trükk lényegét (titkát) vásárolja meg, ami egy olyan tudásnak számít, amit utána nem lehet visszavenni. Az oldalon bűvészeszközök vásárlása esetén titkot vásárol és nem eszközt. A szükséges eszköz-rekvizitet a vásárolt titokkal együtt szintén átadjuk amivel a mutatvány bemutatható. Kérjük, ha bűvésztrükköt vásárol, ezt figyelembe véve tegye!

 

Így nincs elállási és pénz visszafizetési joga (bűvészkellékek esetén):

  • ha a csomagját a fogyasztó felbontotta
  • olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított vagy elkészített kellékek és eszközök)

Bizonyos termékek esetén előfordulhat időnként, hogy  1-2 hétre tolódik a szállítás ideje. Ez főleg a kreatív eszközök néhány termékét érinti. Ebben az esetben értesítjük a megrendelőt erről a tényről.

Babafej vásárlása esetén használat során előfordulhat, hogy a haja hullani kezd mivel ezek fodrászkellékek, amik az emberi fejhez hasonlóan működő eszköznek minősülnek. Amennyiben ilyen jellegű probléma érezhető az egy természetes velejárója. Ha vásárlónk mégis vásárlási szándéktól kíván elállni kérjük az első használat után bejelenteni igényét és ne használja tovább a kelléket. A babafejek általános használati ideje 2 hét. Ez használat függvényében lehet rövidebb és hosszabb idő


Szállítás esetén a Magyar Posta MPL futárszolgálat általi házhozszállítás vagy postacsomagautomatába való küldés, foxpost futárszolgálattal házhoz és csomagautomatába illetve PickPack ponton történő átvételi lehetőségre van mód.

 

Magyar posta:

 

MPL szállítás

Szállítás díja

 Házhozszállítás esetén

 2065 Ft

 Csomagautomatába küldés

980 Ft

 Utánvétes csomag esetén   felszámítandó plusz költség

425 Ft

 

  

 

                                  

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 170 városában megtalálható közel 550 Pick Pack Pontban, ahol Ön interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti.

 


Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása: elf logo

Megrendelés súlya és mérete

Szállítás díja

  0-40 Kg    

 1350 Ft

 Utánvétes csomag esetén   felszámítandó plusz költség

425 Ft

 

 

 

            


Foxpost futárszolgálat:Megrendelés súlya és mérete

Szállítás díja

  Házhozszállítás 0-40 Kg   

 1900 Ft

 Foxpost csomagautomatába küldve

930 Ft

 Utánvétes csomag esetén   felszámítandó plusz költség

425 Ft


Nagyméretű csomagok esetén emelkedhet a szállítási díj. Ilyen esetben vevőinket tájékoztatjuk erről.