Kategóriák

Szállítás és garancia

A bűvésztrükkök az olyan speciális termékek közé sorolhatóak, amelyeknél nem érvényes a pénz visszafizetési garancia, mivel megvásárlásukkal a trükk lényegét (titkát) vásárolja meg, ami egy olyan tudásnak számít, amit utána nem lehet visszavenni. Az oldalon titkot vásárol és nem eszközt. A szükséges eszköz-rekvizit a vásárolt titokkal együtt kerül átadásra. Kérjük, ha bűvésztrükköt vásárol, ezt figyelembe véve tegye!

 

Így nincs elállási és pénz visszafizetési joga (bűvészkellékek esetén):

  • ha a csomagját a fogyasztó felbontotta
  • olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl: kérésre összeállított vagy elkészített kellékek és eszközök)

Bizonyos termékek esetén előfordulhat időnként, hogy  1-2 hétre tolódik a szállítás ideje. Ez főleg a kreatív játékok és eszközök néhány termékét érinti. Ebben az esetben értesítjük a megrendelőt erről a tényről.

Szállítás esetén a Magyar Posta MPL futárszolgálat általi házhozsszállítás vagy postacsomagautomatába való küldés illetve PickPack ponton történő átvételi lehetőségre van mód.

 

Magyar posta:

 

Megrendelés súlya

Szállítás díja

Szállítás díj utánvétellel

 0-2 Kg       

 1530 Ft

0-20000 Ft-ig

2130 Ft

  2-5 Kg    

 1740 Ft

20001-50000 Ft-ig

2760 Ft

 5-10 Kg    

 1840 Ft

50001-60000 Ft-ig

3090 Ft

 10-20 Kg     

 2045 Ft

60001-100000 Ft-ig

3420 Ft

Szállítás díj csomagautomatába 890 Ft 1279 Ft

 

A rendszer előfordúlhat, hogy magasabb szállítási költséget fog hozni utánvételes szállítás választása esetén. A szállítási díjat ezen táblázat alapján fogjuk számlázni.

 

A posta újabb változtatása révén az ajánlott leveles feladást meg kellett szüntetnünk.

 

  

 

                                  

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít Ügyfelei részére az ország 170 városában megtalálható közel 550 Pick Pack Pontban, ahol Ön interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti.

 

A Pick Pack Pont egy olyan és Inmedio logó hírlapüzletek, és  töltőállomások,  ,   , sportfelszerelés és ruházati,            

valamint  élelmiszer üzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Co-oP Star boltok vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő maximum 10 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

 

 

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása: elf logo

Megrendelés súlya és mérete

Szállítás díja

  0-40 Kg    

 890 Ft

 Utánvétes csomag esetén   felszímatandó plusz költség

310 Ft

 

 Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (Az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról a www.pickpackpont.hu oldalon található Boltkereső alkalmazás segítségével tájékozódhat.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a szállítási információk megadásánál történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 14:00 -ig megrendelt termékeket legrosszabb esetben Budapesten 2-3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

 

 

            

Fejlesztő: Kecsa
Bűvész-bohóckellékek és kreatív játékok © 2018