Szőke Tibor: Könyvteszt

 

Szőke Tibor könyvteszt mutatványa egy különleges eszköz a bűvészek körében. Különlegessége más könyvtesztekhez viszonyítva a bővíthetőség és sokszínűség. Nem csak egy adott rutinnal játszható le, hanem több lehetőséget is magában rejt. Aki elég kreatív saját maga is tud kitalálni hozzá újabb ötleteket.

A szett 2 db könyvet tartalmaz, aminek mind a 2 könyvével hihetetlen csodákat lehet művelni. Vásárlóink videós és egyéb segítséget kapnak a könyvek használatáról. 8 mutatványt adunk a csomagban, ami később még bővülhet.

Ha újabb trükkök kerülnek a csomagba, azokat elérik a korábbi vásárlók is.

A mutatványokban meghökkentő lejátszással képes az előadó megérezni a néző által választott szót.

Több évi munka gyümölcse ez a könyv. Tökéletes precizitással megírott fegyver mindenki kezében. Még a bűvészek is átverhetők a könyvekkel.

Kezdők és haladók is el tudják sajátítani a fortélyokat.

Egyik mutatványhoz egy speciális sajtból egérré változó egeret használunk. Enélkül is bemutatható de az eszközzel sokkal hatásosabb a mutatvány. Ha ilyen egérre is szükség van a vételár 1500 Ft-al magasabb összegre módosul.


A könyvtesztek szimplán előadva egy gondolt szó kitalálását jelentik, de sokkal mélyebbre lehet vinni a nézőt a választott szavának puszta kimondásánál. Ha konkrét jelentésű a szó; „Gondolj bele, hogyan érzed magad, ha kimondod némán, képzeld el az illatát, hangját, atmoszféráját.” Ha ez egy absztrakt szó; „Gondolj bele, hogyan érzed magad tőle lelkileg, hogyan élted meg ezt az érzést a múltadban.” Ezt követően egy rövid pszichológiai hangulatban is el lehet időzni egy kicsit úgy, hogy a beszélgetést nem magára a szóra koncentráljuk, hanem arra az élményre, amit érez a néző.

Néha történik valami egészen váratlan. Mint legutóbb egy üdülőhelyen, ahol az egyik néző az "ajánlás" szót választotta. Az első betűt egy másik technikán keresztül ismertem meg, amibe most nem megyek bele, majd ezt mondtam: "Egy olyan munkára gondolsz, amit megkaptál. És valakire, aki segített neked biztosítani azt az állást. (széles mosollyal válaszolt a néző) Téged ajánlottak a munkára, ugye? És ez az a szó, amire gondolsz: ajánlás. (nevetés a válasz) Mint kiderült, épp most szerzett új állást az üdülőhelyen. És ne is beszéljünk arról, amikor egy néző a "nagyapa" szót választja. /Rod Robinson/


Több, mint egy évtizede jelent meg az első dedikáltan magyar nyelvű és magyar kiadású könyvteszt, de ennyire komplex és összetett, a lehetőségek tárházát felvonultató munka még külföldön is rendkívül ritka.

Szőke Tibor zseniális kreálmánya azonnal nem is egy, hanem mindjárt két könyvvel ajándékozza meg a műfaj iránt fogékony előadókat. A folyamatos kíváncsiság, szakmai hozzáértés és elhivatottság képe bontakozik ki a mutatványok mögött. Ez egy kiváló eszköz, egy kiváló mentalistától, amelyet ajánlok mindazoknak, akik egy sokrétűen használható eszközt szeretnének a repertoárjukban.

/Breiner Tamás/


Néhány videó ízelítőnek a sokoldalú eszközhöz:


 
A következő mutatványhoz egy speciális sajtból egérré változó egeret használunk. Enélkül is bemutatható de az eszközzel sokkal hatásosabb a mutatvány. Ha ilyen egérre is szükség van a vételár 1500 Ft-al magasabb összegre módosul.


Eredeti ár információ
Eredeti ár információ Az eredeti ár 2024.03.24-től érvényes.

Szőke Tibor - Könyvteszt

  • Gyártó: Magyar gyártmány
  • Cikkszám: B014b
  • Hűségpontok: 29
  • Elérhetőség: Készleten
  • 29 490 Ft


Elérhető Opciók


Címkék: mental, bűvészkönyv

Népszerű Termékek

Qualatex 260Q modellező lufi tekergetéshez 100 Db

Qualatex 260Q modellező lufi tekergetéshez 100 Db

Qualatex 260Q modellező lufi tekergetéshez 100 Db   Mióta megszületett a bohócság, azóta ..

3 990 Ft 4 790 Ft

Babafej fodrásztanulóknak 100% emberi haj

Babafej fodrásztanulóknak 100% emberi haj

Babafej fodrásztanulóknak 100% emberi haj Babafej fodrásztanulóknak 100% emberi haj. Ez a babafej..

22 990 Ft

Ujjvédő gitárosok részére

Ujjvédő gitárosok részére

Ujjvédő gitárosok részére  Ujjvédő gitárosok részére. Kezdő gitárosoknak javallott a legjobb..

1 490 Ft

Bicycle standard kártyacsomag

Bicycle standard kártyacsomag

Bicycle standard kártyacsomag   A világ egyik legkedveltebb kártyája. Air Cushion Finish ..

1 590 Ft

Gemar D2 modellező lufi  100 Db

Gemar D2 modellező lufi 100 Db

Gemar D2 modellező lufi  100 Db  A Gemar D2 modellező lufik a Qualatex Q 160 típusával ..

3 790 Ft